Pansion za pse Žigić

pas u dvoristu pansiona za pse

Kada se pomene pansion za pse mnogi povežu to sa ostavljanjem psa na nekom neuglednom mestu koje vise podseća na azil za pse nego na udoban i prijatan smeštaj za psa. Moramo priznati da je taj strah delimično i opravdan. Sve je više tz. pansiona za pse koji pokušavaju da se nametnu vlasnicima pasa cenom, da pri tome uopšte ne vode računa o uslovima u kojima pas boravi, a da ne pričamo o zadovoljstvu psa.

Vlasnici pasa kada žele da ostave svog ljubimca nekome na čuvanje, žele da već kada plaćaju, psu bude prijatnije nego kod kuće. Mi smo se rukovodili baš tom idejom, da psu bude bolje nego kod kuće. Upravo iz tog razloga otvaranje pansiona koji prima mnogo pasa i koji raspolaže sa nebrojeno boksova za nas i naš način rada bi bio potpuni promašaj. Pansion za pse u okviru naše odgajivačnice postoji već 12 godina i raspolaže sa 10 boksova, prostranih ali namenjenih da u njima boravi samo po jedan pas. Svedoci smo da u nekim pansionima za pse, nesavesno držanje po više pasa u boksu ume da napravi psu i vlasniku psa ogromne probleme, stoga iz sigurnosnih razloga svaki pas ima svoj prostor i svoje vreme za sve dnevne aktivnosti.

Psu da bi bilo prijatno sa njim se mora provesti veći deo dana, a ako je to mnogo pasa to je onda nemoguće.

Ukoliko ste iz bilo kog razloga sprečeni da sami dovezete psa, dostupan vam je i naš prevoz.

Sa svim psima bilo da su na pansionu ili su naši psi podjednako se vodi računa. Hrane se istom granuliranom hranom (sem u slučaju da vlasnik psa zahteva drugačije), veterinar je dostupan 24 časa dnevno, šetnja, četkanje, igra važi za sve podjednako. Naš iskren savet je da pre ostavljanja psa kod nekoga na čuvanje, bilo da je to pansion za pse, prijatelj ili rođak prvo proverite kako će biti psu, da se upoznate sa ljudima kojima ostavljate psa pa ako procenite i vidite da je to ono što tražite tek tada i ukažete nekome poverenje.


Pansion za pse - Galerija


Zimski pansion za pse

Zimski boks i kucica za psa

Pansion za pse Žigić, raspolaže kako sa letnjim tako i sa zimskim boksovima. Zimski boksovi su iz dve prostorije (spoljašnje i unutrašnje) koje su u potpunosti zidane i sa drvenim podom, sa izolovanim kućicama. Svaki boks (kućica) se greju u zavisnosti od potrebe psa.

Psi koji su negovani u kućnim uslovima su većinom naši gosti pa su i uslovi prilagođeni baš njima, prvenstveno temperatura u kojoj pas boravi.

Temperatura unutar kućica je između 23 i 25 stepeni čak i kada je spoljašnja temperatura ispod nule. Pansion je u sklopu kuće tako da psi imaju 24 časa nadzor i negu.


PansionZaPse1
PansionZaPse2
PansionZaPse3

Dozvolite nam da Vaši psi budu naša briga!